Κατάστημα TeaTime

Η φιλοσοφία της επιχείρησης teatime είναι το δίπτυχο ποιότητα και αξιοπιστία. Επιλέγουμε με αυστηρότητα τις ποικιλίες τσαγιού και βοτάνων που εντάσσουμε στην συλλογή μας και καταβάλουμε την μέγιστη προσοχή και σοβαρότητα στις συναλλαγές μας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε την μελέτη της για το τσάι και τα βότανα έχοντας ως θεωρητικό υπόβαθρο την γεωπονική επιστήμη και την μεταπτυχιακή ειδίκευση στην ασφάλεια τροφίμων. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας δόθηκε να ασχολούμαστε με το τσάι και να πειραματιζόμαστε για την παρασκευή καινούργιων μειγμάτων.

Επιθυμώντας να διασφαλίσουμε την άριστη διαδικασία διαχείρισης και ασφάλειας συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σε πλήρως ελεγχόμενο χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, αδειοδοτημένο από το ΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ υπ αριθμό 1084681.

Στο κατάστημα teatime λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που κρίνουμε αναγκαία για την κατά το δυνατόν καλύτερη αποθήκευση των προϊόντων μας.

Στο χώρο αποστολών ελέγχουμε το τελικό προϊόν, τις τεχνικές προδιαγραφές και τον κωδικό παρτίδας της κάθε συσκευασίας. Χρησιμοποιούμε μόνο ενδεδειγμένα υλικά κατάλληλα για τρόφιμα. Η παραγγελία σας ετοιμάζεται και παραδίδεται προς αποστολή στην εταιρεία courier την ίδια ημέρα.