Λευκό, μαύρο και πράσινο τσάι! Το ότι είναι καλοκαίρι αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε το τσάι, μιας και τα περισσότερα πίνονται και κρύα. Το κρύο τσάι, όπως και το ζεστό, έχει μία σειρά από οφέλη στην ανθρώπινη υγεία.
Θα σας δροσίσει τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού και το σημαντικότερο θα ανανεώσει τη διάθεσή σας με λίγες μόνο θερμίδες κρατώντας το σώμα ενυδατωμένο. Η καλύτερη εναλλακτική επιλογή αντί του καφέ ή άλλων αναψυκτικών είναι ένα σπιτικό παγωμένο τσάι.
Ο τρόπος προετοιμασίας είναι εύκολος και γρήγορος. Απλά ακολουθήστε τα 4 παρακάτω βήματα.
Ο παραπάνω τρόπος παρασκευής έχει εφαρμογή σε όλες τις ποικιλίες μας που θα βρείτε στην κατηγορία Παγωμένο Τσάι. Το κρύο τσάι θα πρέπει να καταναλωθεί το συντομότερο δυνατόν. Διατηρείται 2 – 3 ημέρες στο ψυγείο.
TIPS: Μπορείτε να προσθέσετε 2 – 3 κουταλάκια φύλλα στέβιας για να έχετε μία πιο γλυκιά γεύση.