Φτιάχνουμε τσάι … με επτά ολοκαίνουριες γεύσεις!

Φτιάχνουμε τσάι … με επτά ολοκαίνουριες γεύσεις!

Φτιάχνουμε τσάι … με επτά ολοκαίνουριες γεύσεις!

Την εποχή που επιστρέφουμε στην έδρα μας και ετοιμαζόμαστε για το χειμώνα και τη νέα χρονιά … στο TeaTime υποδεχόμαστε επτά, ολοκαίνουριες ποικιλίες τσαγιού!

Δοκιμάστε νέες συνθέσεις, που θα σας συνοδεύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα! Νέα τσάγια στη συλλογή μας με γεύσεις από βότανα της ελληνικής γης, γλυκόξινα, λεμονάτα αρώματα από superfoods καθώς και η γλυκόπικρη γεύση της μαστίχας Χίου, παντρεύονται με το πράσινο και μαύρο τσάι αλλά και με πιπεράτες νότες από μπαχαρικά της Ανατολής!

Πράσινο τσάι Πορτοκάλι Τσουκνίδα Γαϊδουράγκαθο: Πράσινο τσάι Κίνας μαζί με την αποτοξινωτική σύνθεση από τσουκνίδα και γαϊδουράγκαθο σχηματίζουν ένα τσάι με ευεργετικές ιδιότητες απομακρύνοντας τις περιττές ουσίες από τον οργανισμό, ενώ η γεύση του πορτοκαλιού ολοκληρώνει τη σύνθεση δίνοντας φρέσκες, γλυκόξινες νότες.

Πράσινο τσάι Τζίντζερ Μέντα: Το πράσινο τσάι Κίνας συνδυασμένο με φύλλα μέντας και τζίντζερ. Η καθαρή γεύση του πράσινου τσαγιού μαζί με τα αρωματικά φύλλα της μέντας σχηματίζουν το πιο κατάλληλο τσάι για βήχα και κρυολογήματα. Παράλληλα, η μέντα απαλλάσσει από τον πονόλαιμο και χαρίζει ευχάριστη αναπνοή, ενώ η πιπεράτη γεύση του τζίντζερ δίνει ζεστασιά στην κούπα με ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες όπως ανακούφιση από πόνους, ναυτίες, ημικρανίες καθώς και βελτίωση του σακχάρου στο αίμα, απώλεια βάρους.

Πράσινο τσάι Lime: Πράσινο τσάι Κίνας αρωματισμένο με την αποξηραμένη φλούδα lime. Ένα τσάι με δροσερή, κιτρώδη γεύση δίνει στην κούπα άρωμα φρεσκάδας ενώ το λεμονόχορτο ισορροπεί ανάμεσα στην καθαρή, μεστή γεύση του πράσινου τσαγιού και του lime.

Πράσινο τσάι Μαστίχα Χίου: Το πράσινο τσάι αρωματισμένο με μαστίχα Χίου, κανέλα, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο. Μείγμα όπου κυριαρχεί η παραδοσιακή, γλυκόπικρη γεύση της μαστίχας Χίου σε έναν αρμονικό συνδυασμό με τα ζεστά αρώματα της κανέλας και του γαρίφαλου. Ένα δυναμικό blend ευεξίας με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου όπως υποστηρίζουν όχι μόνο σημερινοί επιστήμονες αλλά και αρχαίοι Έλληνες γιατροί όπως ο Ιπποκράτης. Νέες έρευνες αναφέρουν ότι η μαστίχα συμβάλει στη μείωση της χοληστερόλης και του σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον, δρα ευεργετικά σε παθήσεις του πεπτικού συστήματος, συμβάλλει στη στοματική υγιεινή και έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Μαύρο τσάι Μαστίχα Χίου - Κανέλα - Γαρίφαλο: Η δυνατή γεύση του μαύρου τσαγιού Κεϋλάνης μαζί με τον απόλυτο αρωματικό συνδυασμό της μαστίχας Χίου, της κανέλας και του γαρίφαλου. Η μαστίχα πρωταγωνιστεί στη γεύση ενώ το η ζεστή, γλυκιά γεύση κανέλας και γαρίφαλου ολοκληρώνει ιδανικά τη σύνθεση.

… και πολύ σύντομα κοντά σας με …

Μαύρο τσάι Λεβάντα: Το μαύρο τσάι Κεϋλάνης μαζί με την καθαρή, αρωματική λεβάντα. Πλούσια, γεμάτη γεύση μαύρου τσαγιού με τα στριφογυριστά φύλλα που απαλύνεται με τη μεστή, καθαρή γεύση της λεβάντας. Ένας υπέροχος αρωματικός συνδυασμός για ένα τσάι που μπορείτε να απολαύσετε πρωί ή απόγευμα.

Χαμομήλι Τζίντζερ Τριαντάφυλλο: Δημιουργία σύνθεσης με τα γλυκά αρώματα του χαμομηλιού και του τριαντάφυλλου. Η λεπτή, ντελικάτη γεύση των βοτάνων με το μοναδικό άρωμα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και χαλαρώνει μετά από μία γεμάτη ημέρα ενώ η θεραπευτική ρίζα του τζίντζερ θα δώσει μία πικάντικη νότα στην κούπα μαζί με όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Apostolia Retsiou
Sep 12, 2019