Magic Teatime!

Magic Teatime!

Magic Teatime!

Καθώς οι χαλαρές διαθέσεις του Φθινοπώρου φεύγουν και Χειμώνας με τα γιορτινά πρόσωπά του είναι τόσο κοντά όσο ποτέ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ζεστές, φιλικές συναντήσεις και μικροπαρέες για να γεμίζουμε το χρόνο μας με αξέχαστες αναμνήσεις!

Το βρίσκουμε υπέροχο, εδώ στο Teatime, ιδιαίτερα τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων να συνδυάζουμε κάθε φορά, νέα τσάγια με νέες, ταιριαστές γεύσεις και πλούσια αρώματα!!

Είμαστε γοητευμένοι από τη νέα συλλογή όπου πρωταγωνιστούν γνώριμες και ζεστές, χειμωνιάτικες γεύσεις όπως το πορτοκάλι, η κανέλα, το γαρύφαλλο συνδυασμένες με τα ντελικάτα αρώματα από ροζ τριαντάφυλλο αλλά και τις γεύσεις ξηρών καρπών από αμύγδαλο, καρύδια και μαύρης σοκολάτας από σπόρους κακάο! Οι ζεστές, πικάντικες γεύσεις των μπαχαρικών όπως ροζ πιπέρι, μαύρο πιπέρι, πράσινο πιπέρι, και γλυκάνισο δε λείπουν από τις πληθωρικές συνθέσεις αφήνοντας στο στόμα τη δική τους εκρηκτική γεύση. Στη Χριστουγεννιάτικη συλλογή μας θα βρείτε τις ήδη γνωστές ποικιλίες και τρεις νέες, πληθωρικές συνθέσεις έχοντας ως βάση το πράσινο, το μαύρο και το λευκό τσάι.

Πράσινο τσάι                                                                                                                                        

  

Festive Teatime: Μέσα στα στριφογυριστά φύλλα του μαύρου τσαγιού Κεϋλάνης από τη μια απλώνεται η ζαχαρωτή γεύση των αμυγδάλων και από την άλλη οι σπόροι κακάο σκορπώντας γλυκόπικρα σοκολατένια αρώματα. Το ροζ πιπέρι δίνει χρώμα και ένταση με την πιπεράτη γεύση του χαρίζοντας ένα τσάι που μπορεί να συνοδεύσει απόλυτα το αχνιστό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Evergreen Tea: Πράσινο τσάι με πλούσια αρώματα από πορτοκάλι, αμύγδαλα, κανέλα, γαρύφαλλο και γλυκάνισο. Ένας αρμονικός συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων με τις ιδανικές αναλογίες χαρίζει ένα τσάι όπου αρχικά πρωταγωνιστούν το πορτοκάλι, η κανέλα και το γαρύφαλλο ενώ στη συνέχεια αναδεικνύεται η γεύση από ψημένο αμύγδαλο. Η διεισδυτική γεύση του γλυκάνισου ισορροπεί ανάμεσα στις πλούσιες γεύσεις δίνοντας ένα τέλειο τσάι για απογευματινές συναντήσεις δίπλα στη φωτιά μαζί με cookies και μαλακά κομμάτια σοκολάτας!

Santa’s Teatime: Πράσινο τσάι Κίνας μαζί με τον γλυκό συνδυασμό κανέλας - πορτοκαλιού, τον γλυκάνισο, και πιπεράτες νότες ροζ πιπεριού ζεσταίνουν τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες. Η προσμονή του Αϊ – Βασίλη είναι πιο εύκολη με μία αχνιστή κούπα τσαγιού!

Holly Teatime: Μαύρο τσάι με πράσινο πιπέρι, μαύρο πιπέρι, γλυκάνισο, κόλιανδρο. Ο έντονος χαρακτήρας του μαύρου τσαγιού μαζί με την επίμονη γεύση των μπαχαρικών αρκεί για να ζεστάνει την ατμόσφαιρα της γλυκιάς παραμονής των Χριστουγέννων!

The Elegance of Christmas Teatime: Η κόκκινη ποικιλία τσαγιού από αποξηραμένα φρούτα συνθέτει μία εορταστική απόλαυση γεμάτη από γλυκόξινα, ζεστά αρώματα! Η λεπτή, φρουτώδη γεύση μπορεί να συνοδεύσει τέλεια τις αχνιστές μυρωδιές του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού!

White Celebrations: Υποδεχθείτε τα πιο λευκά Χριστούγεννα με μία gourmet απόλαυση δίπλα στη φωτιά! Η λευκή ποικιλία τσαγιού pai mu tan κορυφαίας ποιότητας μαζί με τη βελούδινη γεύση κανέλας - πορτοκαλιού.

Magic Teatime: Το λεπτό, ντελικάτο τσάι Pai mu tan αρωματισμένο με το πλούσιο άρωμα πορτοκαλιού και τη γλυκιά γεύση των αμυγδάλων. Ο γλυκάνισος ξεπετάγεται εκρηκτικά μέσα στο στόμα με πικάντικες νότες κάνοντας την ώρα τσαγιού μαγεία που σε ελκύει και ο χρόνος σταματά!

Οπουδήποτε κι αν σας ταξιδέψουν οι γεύσεις, οι αναμνήσεις, ο χρόνος … από όλους εμάς εδώ στο TeaTime σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα!

Τσάι

Cheers!!

Apostolia Retsiou
Dec 01, 2019