Τσάι και αποτοξίνωση

Τσάι και αποτοξίνωση

Τσάι και αποτοξίνωση

Επειδή την περίοδο των εορτών όλοι αφεθήκαμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και λίγο - πολύ απολαύσαμε τις διακοπές μας και το καλό φαγητό ... 

Το τσάι είναι ένας καλός σύμμαχος για να μας βοηθήσει να επανέλθουμε και πάλι στα κιλά μας ... αλλά και να διατηρήσουμε τη φόρμα μας.

Η ένταξη του τσαγιού μέσα στην καθημερινότητα έχει πολλαπλά οφέλη ...

Ένα ποιοτικό τσάι είναι γεμάτο από αντιοξειδωτικά μιας κατεχίνης, της γαλλικής επιγαλλοκατεχίνης (EGCG) η οποία αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση.

Έχει βρεθεί ότι η τακτική κατανάλωση τσαγιού προστατεύει την επιδερμίδα από τα βλαβερά αποτελέσματα των ελεύθερων ριζών που προκαλούν τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης.

Ακόμη, έρευνες έχουν δείξει ότι εμποδίζει τη δράση της γλυκόζης στα λιποκύτταρα και βοηθά στην απώλεια λίπους.

Οι πολυφαινόλες και τα φλαβονοειδή του τσαγιού τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα θωρακίζοντας τον οργανισμό απέναντι σε λοιμώξεις.

Η L - θειανίνη είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει στο τσάι και έχει βρεθεί ότι δρα συνεργατικά με την καφεΐνη βοηθώντας στη μείωση του stress και της έντασης.

Για το συγκεκριμένο αμινοξύ στο τσάι, έρευνες υποστηρίζουν ότι προωθεί τη χαλάρωση και τη γνωστική λειτουργία, βελτιώνει την απόδοση της λειτουργίας του εγκεφάλου χαρίζοντας στον κάθε πότη ευστροφία και πνευματική διαύγεια.

Το τσάι είναι ένα αναγνωρισμένο από την επιστήμη υγιεινό ρόφημα με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Πραγματικά, μία κούπα τσαγιού είναι δώρο για τον οργανισμό που προωθεί μακροπρόθεσμα την καλή υγεία, χαρίζει δύναμη και ενέργεια όλη την ημέρα και συμβάλλει στη μακροβιότητα.

Στο TeaTime σας προτείνουμε δύο τσάγια μαζί με νέα μείγματα από μπαχαρικά και βότανα που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την καύση λίπους και να βελτιώσετε την απόδοση του μεταβολισμού.

D - Tox Olympus Tea: Τσάι του βουνού μαζί με τσουκνίδα και λεμονόχορτο συνδυάζουν τις καθαρτικές τους ιδιότητες δίνοντας ένα τσάι για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Πολύτιμα αντιοξειδωτικά όπως φλαβονοειδή με θερμαντικό και καταπραϋντικό χαρακτήρα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό και ως ρόφημα μειώνουν την αρτηριακή πίεση και ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Τσάι δίαιτας: Πράσινο τσάι μαζί με μείγμα από τη γλυκιά, ζεστή γεύση της κανέλας και του γαρύφαλλου. Ο θερμαντικός χαρακτήρας του τσαγιού βοηθά την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και βοηθά στην απώλεια κιλών. Η πιπερίνη μπορεί και διεγείρει πεπτικά ένζυμα όπως τη χυμοθρυψίνη και τη λιπάση ενισχύοντας την πέψη των τροφών του οργανισμού και επιφέρει ένα αίσθημα κορεσμού μειώνοντας τα περιττά γεύματα. Ο δυναμικός συνδυασμός πράσινου τσαγιού με πολύτιμα βότανα και μπαχαρικά βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού χαρίζοντας σωματική και πνευματική ενέργεια. Ένα τσάι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη διατροφή σας προσφέροντας στον οργανισμό ευεργετικά θρεπτικά συστατικά αλλά και να χάσετε κιλά χωρίς εξαντλητικές δίαιτες.

Join us!           

   

 

Apostolia Retsiou
Jan 20, 2020