Τσάι Χριστουγέννων

Τσάι Χριστουγέννων

Τσάι Χριστουγέννων

Ελάτε μαζί μας για τσάι, καθώς οι πιο εορταστικές μέρες του χρόνου πλησιάζουν και γεμίστε το Χριστουγεννιάτικο καλάθι σας με γεύσεις από τα αγαπημένα μας τσάγια σε πλούσιες αρωματικές ποικιλίες από κανέλες, μαστίχες, γαρύφαλο, πορτοκάλι, λεμόνι, ginger, gojiberries, cranberries!

Δώρα και εκπλήξεις γεμάτα από γεύσεις, ζεστασιά και χρώματα σε elegant συσκευασίες δώρου ή στολισμένες με Χριστουγεννιάτικα θέματα θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους και θα τους βοηθήσουν να μοιραστούν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τις πιο όμορφες, Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες δημιουργώντας εικόνες και δώρα με φαντασία!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων κρύβεται μέσα στα πιο απλά πράγματα. Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου, οι γλυκές μυρωδιές και οι πιο μελωδικές μουσικές θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και η κρυφή επιθυμία για ανταλλαγή συμβολικών δώρων καρδιάς θα μας συγκινήσει όλους κάνοντάς μας να φορέσουμε το πιο πλατύ χαμόγελο.

Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή μας σίγουρα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις προτιμήσεις όλων μιας και διαθέτει πληθώρα γεύσεων από κομμάτια φρούτων, γλυκόξινες νότες εσπεριδοειδών, λεπτές, ντελικάτες γεύσεις από τριαντάφυλλο, κανέλα και γαρύφαλλο μέχρι και ζεστές, πιπεράτες γεύσεις μπαχαρικών. Όλα τα παρακάτω μείγματα είναι ιδανικά είτε για ένα ζεστό, πρωινό ρόφημα είτε για ένα δροσιστικό ρόφημα μετά το δείπνο.

  1. Earl grey (Περγαμόντο)
  2. Πράσινο τσάι παπάγια
  3. Πράσινο τσάι Κουρκουμάς
  4. Κανέλα - Πορτοκάλι
  5. Goji berry - Ιπποφαές 
  6. Teatime du fleur
  7. Ιπποφαές - Σαμπούκο

Όλοι εδώ, στο Teatime, ευχόμαστε χαρούμενες εορταστικές διακοπές με ένα ευτυχισμένο και υγιή νέο χρόνο!

Apostolia Retsiou
Dec 03, 2021